dimarts, 4 d’agost del 2009

Niu Camp



L’Espanyol va inaugurar diumenge el seu nou estadi. La cerimònia va ser austera, però va aconseguir emocionar bona part dels gairebé 40.000 ‘pericos’ que estrenaven casa després de dotze anys d’exili a la muntanya màgica. Senyal que va ser encertada. El que no va ser austera, ni molt menys, va ser la victòria contra el Liverpool, amb un gol a la porteria que dóna a El Prat de Llobregat i dos més a la porteria que dóna a Cornellà. És curiós, això de tenir una porteria a cada municipi. De fet, tot i que de manera oficiosa, el nou estadi l’hem batejat entre tots com Estadi de Cornellà-El Prat.

No sé si l’Espanyol té pensat donar-li un nom menys extens a la seva nova casa, però jo tinc una proposta. Tenint en compte que és el camp dels ‘periquitos’, i que la casa de tot ‘periquito’ hauria de ser un niu -excepte en el cas dels domèstics, condemnats a cadena perpètua-, suggereixo que el nou estadi blanc-i-blau es digui ‘Niu Camp’. Ara que Daniel Sánchez Llibre ja no pot dir allò de “l’altre equip de la ciutat”, almenys que pugui dir “l’altre equip que juga en un Niu Camp”…


2 comentaris:

  1. Hehe... Proposta catxonda, però seria un nom amb massa riscos. D'una banda, les acusacions de falta de personalitat i que "sempre esteu pendents dels altres".

    L'altra encara és pitjor. A la SER dirien "Vamos al estadio del Nido, y eso que no es del Sevilla..." Com si els veiés.

    Per cert, el moment Nakamura-Pochettino amb el periquito que va volar sobre el camp va ser sublim.

    ResponElimina
  2. No diré ni pio sobre tú propuesta...

    ResponElimina