dimecres, 15 de juliol del 2009

Donde dije digo...



Ahir no tenia gaires dubtes que David Andersen continuaria al Barça, principalment perquè la oferta d’Atlanta era gairebé una broma i semblava complicat que els drets sobre l’australià viatgessin a una altra franquícia abans que finalitzés el termini per decidir el seu futur. Però Houston, que necessita imperiosament un pivot per cobrir la llarga baixa de Yao Ming, no ha dubtat a pagar dos milions de dòlars i cedir una segona ronda del draft per fer-se amb Andersen. Això vol dir que els Rockets van a mort pel pivot del Barça i que l’australià amb passaport danès té un peu i mig a Texas. Quan es confirmi definitivament, el Barça haurà de cercar un nou ‘center’, i possiblement no l’anirà a buscar molt lluny. Josh Asselin, del Ricoh Manresa, agrada molt al Palau.

Més coses. Al loro, que diria Laporta, amb l’Efes Pilsen. Si fa unes setmanes els turcs es feien amb un dels canoners més temibles del continent, l’exTau Igor Rakocevic, ara han signat l’eslovè Bostjan Nachbar, que es suma a una plantilla que ja compta amb Charles Smith, Bootsy Thornton, Kaya Peker o Milos Vujanic.
Ara només els falta algú que defensi, però tot i això, equip a tenir en compte, el d’Istambul, amb vista a la pròxima edició de l’Eurolliga.

També m’agrada el fitxatge de Printezis per l’Unicaja. És un ‘4’ duríssim, molt intens, amb molta grapa però no exempt de qualitat, i perillós des de la línia de tres. Al Carpena gaudiran amb ell i amb els seus vols sense motor, com ja ho van fer al Pireu. I, precisament allà, compte perquè l’Olympiakos amenaça amb tornar a pescar a l'NBA. Si la temporada passada es va fer amb Josh Childress, que continuarà a Atenes tot i fer una temporada més discreta del que s’esperava, ara van a per un base. Es rumoreja que els han ofert Nate Robinson, el menut ‘point guard’ dels Knicks, la criptonita de Dwight Howard, però no els agrada massa la idea. Els ‘vermells’ aposten per Ramon Sessions, el consistent base ‘sophomore’ de Milwaukee, que ha estat el tercer màxim anotador dels Bucks aquesta temporada. Veurem si hi ha un segon cas Childress.


1 comentari: